Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30945
Назва: | Розробка складу та технології гелю для лікування розацеа |
Інші назви: | Development of the composition and technology of a gel for the treatment of rosacea |
Автори: | Мацко, Анна |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;розацеа;гель;сухі екстракти вівса посівного та журавлини звичайної;водорозчинна олія мигдалю солодкого;Amigel, Germaben II;склад;технологія |
Дата публікації: | чер-2023 |
Бібліографічний опис: | Мацко, А. Розробка складу та технології гелю для лікування розацеа : кваліф. робота / наук. керівник. І. Криклива. - Харків, 2023. - 63 с. |
Короткий огляд (реферат): | З метою розробки складу дерматологічного гелю для лікування
розацеа в якості активного фармацевтичного інгредієнту було обрано
субстанції природного походження – сухі екстракти вівса посівного та
журавлини звичайної, водорозчинну олію мигдалю солодкого. В якості
гелеутворювача був обраний – Amigel, консервант – Germaben II.
Обґрунтовано технологію одержання дерматологічного гелю для лікування
разацеа. In order to develop the composition of the dermatological gel for the treatment of rosacea, substances of natural origin were chosen as the active pharmaceutical ingredient - dry extracts of seeded oats and common cranberry, water-soluble sweet almond oil. Amigel was chosen as a gelling agent, Germaben II as a preservative. The technology of obtaining a dermatological gel for the treatment of rosacea is substantiated |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30945 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мацко Анна, 14.06.23.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.