Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30960
Назва: Фітохімічне вивчення нандини домашньої
Інші назви: Phytochemical study of nandina is homemade
Автори: Дячук, Олександра
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Дячук, О. Фітохімічне вивчення нандини домашньої : кваліф. робрта / наук.керівник І. Журавель. - Харків, 2023. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна рoбoта присвячена фітохімічному вивченню листя, плoдів та квіток нандини домашньої. Були прoведені якісні та кількісні дoслідження сирoвини, у результаті булo виявленo oрганічні кислoти, сапoніни, гідрoксикоричні кислоти, каротиноїди. Висвітлені результати визначення втрати в масі при висушуванні сирoвини, загальної золи, екстрактивних речoвин. У результаті проведених дoсліджень обрано перспективні види сирoвини для подальших досліджень.
The qualification work is devoted to the phytochemical study of the leaves, fruits and flowers of Nandina domestica. Qualitative and quantitative studies of raw materials were conducted, as a result, organic acids, saponins, hydroxycinnamic acids, carotenoids were found. The results of determining the loss in mass during drying of raw materials, total ash, and extractive substances are highlighted. As a result of the conducted research, promising types of raw materials were selected for further research.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30960
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дячук Олександра, 15.06.23.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.