Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31043
Название: Fast-food as a risk of developing a series of diseases
Авторы: Tolbi El Mehdi
Tolmachova, Karyna
Ключевые слова: фаст-фуд;захворювання;здоров’я;fast food;diseases;health
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Tolbi El Mehdi. Fast-food as a risk of developing a series of diseases / Tolbi El Mehdi, K. Tolmachova // Сучасні тенденції спрямовані на збереження здоров’я людини : зб. наук. пр. – Харків, 2023. – Вип. 4. – С. 156-157.
Краткий осмотр (реферат): У статті представлені дані опитування різних категорій людей за допомогою анкети, на тему споживання фастфуду, здорового харчування та обізнаності про наслідки надмірного споживання фастфуду. Отримані результати свідчать про те, що населення не усвідомлюють наслідків особистого споживання фастфуду на стан свого здоров’я.
The article presents survey data of various categories of people using a questionnaire on the topic of fast food consumption, healthy eating and awareness of the consequences of excessive fast food consumption. The obtained results indicate that the population is not aware of the consequences of personal consumption of fast food on their health.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31043
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
156-157.pdf576,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.