Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3129
Название: Зовнішньоекономічний контракт купівлі-продажу
Авторы: Толочко, В. М.
Великий, Д. Л.
Чешева, М. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Видавництво НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Зовнішньоекономічний контракт купівлі-продажу : метод. рек. для підготовки та проведення практ. занять з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації ПК «Фармація» МОЗ і АМН України / В. М. Толочко, Д. Л. Великий, М. В. Чешева. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012. – 28 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять теоретичний матеріал і літературу для самостійної роботи, питання та тестові завдання для самоконтролю. Будуть сприяти поглибленню знань у галузі зовнішньоекономічної дія-льності стосовно правового регулювання контрактів купівлі-продажу. Розроблені на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фарма¬цевтичного університету. Призначені для слухачів системи післядипломного навчання спеці-алістів практичної фармації, практиків, викладачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3129
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Зовнішньоекономічний контракт купівлі-продажу.doc228 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.