Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31386
Назва: | Emulgel composition and technology substantiation for the dry skin treatment |
Інші назви: | Склад та обґрунтування технології емульгелю для лікування сухої шкіри |
Автори: | Faida, Lamiss |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;faculty for foreign citizens’ education;emulgel;dry skin treatment;technology;Fucus extract;Lavender oil;Aristoflex AVC;емульгел;лікування сухості шкіри;технологія;екстракт фукусу;масло лаванди;Арістофлекс AVC |
Дата публікації: | чер-2023 |
Бібліографічний опис: | Faida, Lamiss. Emulgel composition and technology substantiation for the dry skin treatment : qualification work / supervisor V. Kovalov. - Kharkiv, 2023. - 70 p. |
Короткий огляд (реферат): | Qualification work is devoted to the theoretical justification and experimental studies on the development of the emulgel composition and technology for the dry skin therapy.
The work is presented on 48 pages of printed text, consists of an introduction, 3 chapters, general conclusions, a list of used sources, appendices. The list of used sources contains 42 items. The work is illustrated with 7 table and 13 figures. Кваліфікаційна робота присвячена теоретичному обґрунтуванню та експериментальним дослідженням щодо розробки емульгелю для лікування сухості шкіри. Робота викладена на 48 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, 3-х розділів, загальних висновків, списку використаних джерел, додатків. Перелік використаних джерел містить 42 позиції. Роботу ілюстровано 7 таблицями та 13 рисунками. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31386 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фаіда Ламісс.pdf | 1,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.