Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31440
Назва: Phytochemical study of Сumquats fruits
Інші назви: Фітохімічне вивчення плодів кумквату
Автори: Elhejri, Ahlam
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;faculty for foreign citizens’ education;Nagami сumquat;fruits;qualitative analysis;quantitative analysis;фрукти;якісний аналіз;кількісний аналіз
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Elhejri Ahlam. Phytochemical study of Сumquats fruits : qualification work / scientific supervisor G. Tartynska. - Kharkiv, 2023. - 45 p.
Короткий огляд (реферат): The qualification work presents the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances (polysaccharides, pectins, organic acids, tannins, flavonoids, amino acids, polyphenols, fatty acids), quality indicators, technological parameters of Nagami сumquat.
В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, пектинів, органічних кислот, флавоноїдів, амінокислот, поліфенолів, жирні олії), показники якості, технологічні параметри Nagami сumquat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31440
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ель-Хежрі Ахлам.pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.