Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3151
Назва: | Development of the composition and technology of suppositories with bee-bread |
Інші назви: | Разработка состава и технологии суппозиториев с пергой Розробка складу та технології супозиторіїв з пергою |
Автори: | Khryapa, Ye. M. Tikhonov, O. I. Хряпа, Е. М Тихонов, А. И. Хряпа, Є. М. Тихонов, О. І. |
Теми: | суппозитории;супозиторії;suppositories;перга;bee-bread |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Khryapa, Ye. M. Development of the composition and technology of suppositories with bee-bread /Ye. M. Khryapa, O. I. Tikhonov // Bісник фармації. - 2013. - № 2 (74). - С. 3-5. |
Короткий огляд (реферат): | The experimental data concerning development of the composition and technology of a medicine for treating the urinary tract in men are given. The results obtained have shown the significance of directed action of suppositories with bee-bread, and it allows to consider them to be a promising dosage form for medical practice. Приведены экспериментальные данные по разработке состава и технологии лекарственного препарата для лечения мочеполовой системы у мужчин. Полученные результаты показали отчетливость направленного действия суппозиториев с пергой, что позволяет считать их перспективной лекарственной формой в медицинской практике. Наведені експериментальні дані щодо розробки складу та технології лікарського препарату для лікування сечостатевої системи у чоловіків. Отримані результати показали виразність направленої дії супозиторіїв з пергою, що дозволяє вважати їх перспективною лікарською формою в медичній практиці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3151 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
03-05(1).pdf | 1,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.