Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31734
Назва: Принципы и правила надлежащей производственной практики (GMP). Требования к производственным помещениям и оборудованию: учеб. пособ. для слуш. и студентов фармац. высших учеб. заведений
Автори: Доровской, А. В.
Гладух, Е. В.
Тихонов, А. И.
Печенежская, Л. А.
Сокуренко, И. А.
Ханин, В. А.
Доровской, В. А.
Ярных, Т. Г.
Доровський, О. В.
Dorovskyi, O. V.
Гладух, Є. В.
Gladuh, Ye. V.
Тихонов, О. І.
Tikhonov, O. I.
Печенежська, Л. О.
Pechenezhskaya, L. A.
Sokurenko, I. A.
Сокуренко, І. А.
Ханін, В. А.
Khanin, V. A.
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Принципы и правила надлежащей производственной практики (GMP). Требования к производственным помещениям и оборудованию: учеб. пособ. для слуш. и студ. фармац. высш. учеб. заведений / А. В. Доровской [и др.]. - Харьков: НФаУ, 2006. – 215 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31734
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Принципы и правила GMP 2006.pdf3,39 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.