Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31832
Назва: Удосконалення виробництва ветеринарної кормової добавки сорбційної активності
Інші назви: Improvement of the production of veterinary feed additive with sorption activity
Автори: Кушнір, Анна
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;бурі водорості;дріжджі;бентоніт;feed additive;brown algae;yeast;bentonite;кормова добавка
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Кушнір, А. Удосконалення виробництва ветеринарної кормової добавки сорбційної активності : кваліф. робота / наук керівник О. Калюжная . - Харків, 2023. - 113 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто виробництво кормової добавки Бентотокс, яка має сорбційну активність за рахунок бентоніту та каоліну, а за рахунок вмісту біологічних компонентів дріжджів та бурої водорості, має високу біологічну цінність. Кваліфікаційна робота з удосконалення виробництва кормової добавки складається зі вступу, десяти розділів, графічних матеріалів, висновку та списку використаної літератури із 28 найменувань. Загальний обсяг роботи - 98 сторінок, 13 рисунків, 20 таблиць, 4 креслень формату А1.
The paper examines the production of the feed additive Bentotox, which has sorption activity due to bentonite and kaolin, and due to the content of biological components of yeast and brown algae, has a high biological value. The qualification work on improving the production of feed additives consists of an introduction, ten chapters, graphic materials, a conclusion and a list of used literature from 28 items. The total volume of work is 98 pages, 13 figures, 20 tables, 4 A1 format drawings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31832
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кушнір Анна .pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.