Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886
Назва: Мікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасок
Автори: Яковлєва, А. Є.
Шакун, О. А.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Яковлєва, А. Є. Мікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасок / А. Є. Яковлєва, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 446-447.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
446-447.pdf651,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.