Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886
Назва: | Мікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасок |
Автори: | Яковлєва, А. Є. Шакун, О. А. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Яковлєва, А. Є. Мікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасок / А. Є. Яковлєва, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 446-447. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
446-447.pdf | 651,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.