Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31998
Название: Оцінка ефективності використання веб-сайтів аптечних мереж
Авторы: Малий, В. В.
Жадько, С. В.
Бабічева, Г. С.
Мкртічян, Д. А.
Ключевые слова: аптечні мережі;соціальні мережі;цифрові маркетингові комунікації;веб-сайт
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Оцінка ефективності використання веб-сайтів аптечних мереж / В. В. Малий [та ін.] // Актуальні проблеми якості, менеджменту і економіки у фармації і охороні здоров’я : матеріали ІІ міжнарод. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 19 січ. 2024 р. – Харків : НФаУ, 2024. – С. 95-102.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток інформаційних технологій та зміна поведінки споживачів зумовлюють потребу якісно нових комунікацій аптек і аптечних мереж у цифровому середовищі. Метою роботи є оцінка ефективності використання веб-сайтів аптечних мереж за кількісними критеріями та виявлення напрямів для розвитку цифрових маркетингових комунікацій. Проаналізовано кількісні показники роботи веб-сайтів аптечних мереж, виявлені значні відмінності у середньому часі перебування користувачів на сайті, кількості переглянутих сторінок за одне відвідування і частці відмов. Встановлено, що для веб-сайтів аптечних мереж характерна досить висока частка органічного і прямого трафіку на тлі незначної ролі інших джерел трафіку. Для чотирьох із п’яти досліджуваних аптечних мереж найбільше «соціального» трафіку забезпечує YouTube, проте зростає роль Facebook і TikTok. Зважаючи на досить інтенсивну конкуренцію за увагу користувачів у цифровому просторі, аптечним мережам доцільно спрямовувати зусилля на цінність контенту, його відповідність іміджу аптечної мережі та побудові емоційного зв’язку і довготривалих відносин зі споживачами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31998
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
95-102.pdf817,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.