Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32150
Название: Управління якістю трудового життя персоналу фармацевтичної організації
Другие названия: Managing the quality of the working life of a pharmaceutical organization staff
Авторы: Степененко, Віталій
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра управління та забезпечення якості;факультет фармацевтичних технологів та менеджменту;освітня програма Управління охороною здоров’я та фармацевтичним бізнесом;управління персоналом;менеджмент;фармацевтичний персонал;фармацевтичне підприємство;personnel management;management;pharmaceutical personnel;pharmaceutical enterprise
Дата публикации: фев-2024
Библиографическое описание: Степаненко, В. Управління якістю трудового життя персоналу фармацевтичної організації : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Гладкова. - Харків, 2024. - 146 с.
Краткий осмотр (реферат): Робота складається з трьох розділів, в яких висвітлені підходи до управ- ління персоналом, проаналізований стан управління персоналом фармацевти- чного підприємства, запропоновані підходи до підвищення якості трудового життя фармацевтичного персоналу. Робота має 103 сторінки, 20 таблиць, 22 рисунка, 40 джерел та додатки.
The work consists of three chapters, which highlight the approaches to personnel management, analyze the state of personnel management in a pharmaceutical company, and propose approaches to improving the quality of working life of pharmaceutical personnel. The work consists of 103 pages, 20 tables, 22 figures, 40 sources and appendices.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32150
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Степаненко, 15.02.2024.pdf3,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.