Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32301
Название: Розробка складу та методик контролю якості дієтичної добавки з вичавок журавлини великоплідної
Другие названия: Development of the composition and methods of quality control of food supplement from Cranberry husks
Авторы: Нікіфорчук, Іванна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;капсули;журавлина великоплідна;діетичні добавки;методики контролю якості;capsules;Cranberry;dietary supplements;quality control methods
Дата публикации: фев-2024
Библиографическое описание: Нікіфорчук, І. Розробка складу та методик контролю якості дієтичної добавки з вичавок журавлини великоплідної : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Кузнєцова. - Харків, 2024. - 56 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та методик контролю якості дієтичної добавки з вичавок журавлини великоплідної. Перший розділ містить дані літератури щодо загальних відомостей про дієтичні добавки та проблеми їх обігу в Україні, вимоги до маркування та реклами дієтичних добавок, аналіз ринку дієтичних добавок, переваги капсул як лікарської форми, що містять біологічно активні речовини плодів журавлини, інформацію про хімічний склад та застосування в медицині плодів журавлини. Другий розділ присвячено фітохімічному вивченню вичавок журавлини великоплідної. У третьому розділі представлена інформація щодо розробки методик контролю якості розробленої дієтичної добавки. Кваліфікаційна робота містить 41 сторінку, 2 таблиці, 7 рисунків, список літератури з 32 найменувань.
The qualification work is dedicated to the development of the composition and methods of quality control of a dietary supplement made from Cranberry husks. The first chapter contains data from the literature on general information about dietary supplements and the problems of their circulation in Ukraine, requirements for labeling and advertising of dietary supplements, market analysis of dietary supplements, advantages of capsulus as dosage forms containing biologically active substances of Cranberry husks, information on the chemical composition and medicinal use of cranberry husks. The second chapter is devoted to the phytochemical study of Cranberry husks. The third chapter presents information on the development of quality control methods for the developed dietary supplement. The qualification work contains 41 pages, 2 tables, 7 figures, a list of literature with 32 titles.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32301
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нікіфорчук Іванна, 05.02.24.pdf1,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.