Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32314| Title: | Удосконалення складу екстемпоральної мазі Микулича |
| Other Titles: | Improving the composition of Mykulich"s extemporaneous ointment |
| Authors: | Пугач, Анна |
| Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;м’які лікарські форми;емульсійна основа;екстемпоральні лікарські засоби;semi-solid dosage form;emulsion base;extemporaneous drugs |
| Issue Date: | Feb-2024 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пугач, А. Удосконалення складу екстемпоральної мазі Микулича : кваліфікаційна робота / наук. керівник Є. Зуйкіна. - Харків, 2024. - 66 с. |
| Abstract: | У кваліфікаційній роботі проаналізовано сучасні технологічні аспекти
створення м"яких лікарських засобів. Наведено напрямки удосконалення
екстемпоральних мазей шляхом застосування нових сучасних емульсійних
основ. Розглянута стадійність, етіопатогенетичні особливості розвитку
ранового процесу. Запропоновано склад та технологію удосконаленого складу
екстемпоральної мазі Микулича. Робота викладена на 46 сторінках, включає 7
таблиць, 4 рисунків, 39 джерел літератури та 1 додаток. The qualification work analyzes the modern technological aspects of the creation of semi-solid dosage form. The directions of improvement of extemporaneous ointments by using new modern emulsion bases are given. The stages and etiopathogenetic features of the wound process are considered. The composition and technology of the improved composition of Mykulych's extemporaneous ointment are proposed. The work is presented on 46 pages, includes 7 tables, 4 figures, 39 references and 1 appendix. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32314 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Анна Пугач 08.02.24.pdf | 2,06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.