Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32318
Title: | Розробка складу та технології спрею для лікування стоматитів |
Other Titles: | Development of the composition and technology of a spray for the treatment of stomatitis |
Authors: | Кучерява, Ірина |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;технологія;настойка прополісу;спрей для застосування в ротовій порожнині;technology;propolis tincture;spray for use in the oral cavity |
Issue Date: | Feb-2024 |
Bibliographic description (Ukraine): | Кучерява, І. Розробка складу та технології спрею для лікування стоматитів : кваліфікаційна робота / наук. керівник Л. Бобрицька. - Харків, 2024. - 60 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу і технології лікарського засобу у формі спрею для лікування запальних захворювань порожнини рота. Робота викладена на 44 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, висновків, списку використаних джерел і додатків. Робота ілюстрована 3 таблицями та 3 рисунками. Список використаних джерел містить 30 найменувань. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32318 |
Sponsorship: | Qualification work is devoted to the development of the composition and technology of the drug in the form of a spray for the treatment of inflammatory diseases of the oral cavity. The work is presented on 44 pages of printed text, consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of used sources and appendices. The work is illustrated with 3 tables and 3 figures. The list of used sources contains 30 names. |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кучерява Ірина, 08.02.24.pdf | 715,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.