Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32322
Назва: | Обґрунтування складу та технології гелю з екстрактами меліси та мучниці |
Інші назви: | Ointment composition and technology substantiation with melissa and bearberry extracts |
Автори: | Пікалова, Катерина |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;екстракт мучниці;гель;опіки;екстракт меліси;bearberry extract;gel;burns;lemon balm extract |
Дата публікації: | лют-2024 |
Бібліографічний опис: | Пікалова, К. Обґрунтування складу та технології гелю з екстрактами меліси та мучниці : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Ковальов. - Харків, 2024. - 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню складу, розробці
технології та аналізу технологічних параметрів гелю з екстрактами меліси та
мучниці для лікування опіків. Робота викладена на 51 сторінках друкованого
тексту, складається зі вступу, 3-х розділів, загальних висновків, списку
використаних джерел, додатків. Перелік використаних джерел містить 39
позиції, серед яких 13 вітчизняні, 26 іноземні. Роботу ілюстровано 1
таблицею і 16 рисунками. Qualification work is devoted to substantiation of the composition, development of the technology and analysis of the technological parameters of the gel with lemon balm and bearberry extracts for the burns treatment. The work is presented on 51 pages of printed text, consists of an introduction, 3 chapters, general conclusions, a list of used sources, appendices. The list of used sources contains 39 items, including 13 Ukrainian and 26 foreign. The work is illustrated by 1 table and 16 figures. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32322 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пікалова Катерина 08.02.24.pdf | 2,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.