Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32323
Назва: | Розробка складу гелю стоматологічного з хлоргексидину біглюконатом |
Інші назви: | Development of the composition of dental gel with chlorhexidine bigluconate |
Автори: | Присяжна, Наталія |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;технологія;гінгівіт;пародонтит;гель;хлоргексидину біглюконат;анестезин;реологія;technology;gingivitis;periodontitis;gel;chlorhexidine bigluconate;anesthesin;rheology |
Дата публікації: | лют-2024 |
Бібліографічний опис: | Присяжна, Н. Розробка складу гелю стоматологічного з хлоргексидину біглюконатом : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Рубан. - Харків, 2024. - 69 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота містить 53 сторінки, 4 таблиці, 8 рисунків, список
літератури з 44 найменувань.
З метою обґрунтування складу гелю стоматологічного як активні
фармацевтичні інгредієнти було обрано хлоргексидину біглюконат та
анестезин. На підставі проведених фізико-хімічних і технологічних досліджень
обґрунтовано раціональний склад допоміжних речовин і описано технологію
одержання гелю. Qualification work contains 53 pages, 4 tables, 8 figures, bibliography of 44 titles. In order to substantiate the composition of the dental gel, chlorhexidine bigluconate and anesthesin were chosen as active pharmaceutical ingredients. Based on the conducted physicochemical and technological studies, the rational composition of the excipients is substantiated and the technology for producing the gel is described. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32323 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ЗТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Присяжна, 08.02.24.pdf | 1,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.