Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32349
Назва: Обґрунтування складу та технології мазі з екстрактами ромашки та монарди
Інші назви: Ointment composition and technology substantiation with chamomile and monardaextracts
Автори: Затолокіна, Ганна
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;мазь;технологія;трофічні виразки;екстракт ромашки;екстракт монарди;ointment;trophic ulcers;chamomile extract;monarda extract;technology;фармацевтичний факультет;освітньої програми Фармація
Дата публікації: лют-2024
Бібліографічний опис: Затолокіна, Г. Обґрунтування складу та технології мазі з екстрактами ромашки та монарди : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Ковальов. - Харків, 2024. - 72 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню складу і технології мазі з екстрактами ромашки та монарди для лікування трофічних виразок. Широкий спектр терапевтичної дії суміші біологічно активних сполук екстрактів ромашки та монарди, підтверджують перспективність використання при розробці мазей, для лікування трофічних виразок. Робота викладена на 49 сторінках, включає 2 таблиці, 12 рисунків, 39 джерел літератури (13 - іноземних, 26 - українських).
The qualification work is dedicated to the justification of the composition and technology of ointment with chamomile and monarda extracts for the trophic ulcers treatment. A wide range of therapeutic effects of the mixture of biologically active compounds of chamomile and monarda extracts confirm the promising use in the development of ointments for the treatment of trophic ulcers. The work is laid out on 49 pages, includes 2 tables, 12 figures, 39 literature sources (13 - foreign, 26 - Ukrainian).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32349
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Затолокіна Ганна 07.02.24.pdf2,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.