Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32616
Название: Інновації та тенденції капсул, як лікарської форми на фармацевтичному ринку
Авторы: Злагода, В. С.
Бобрицька, Л. О.
Міщенко, В. І.
Іжжаі Фахд
Ключевые слова: капсули;фармацевтичний ринок України;світовий ринок;інновації
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Інновації та тенденції капсул, як лікарської форми на фармацевтичному ринку / В. С. Злагода [та ін.] // Формування Національної лікáрської політики за умов впровадження медичного страхування: питання освіти, теорії та практики: матеріали VII Всеукр. наук. -практ. конф., м. Харків, 13-14 берез. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 261-69.
Краткий осмотр (реферат): В статті представлені дослідження тенденцій розвитку капсул на фармацевтичному ринку світі та України. Розглянуто інновації розробок нових капсул, які використовують передові платформи доставки ліків. Проаналізовано лікарські форми (ЛФ) на сучасному фармацевтичному ринку, де більш детально досліджено капсули за видами, країнами – виробниками та АТС-класифікацією в Україні станом на 2024 р. Отже, зважаючи на світові тенденції розвитку капсул в різних сферах використання, й в Україні спостерігається зростання виробництва різних препаратів у капсулах. Встановлено асортимент ЛФ, що зареєстровані на території України та складають 14757 торговельних назв. Тверді ЛФ (таблетки, капсули) складають 7146 торговельних назв (ТН) та займають 61,44 % фармацевтичного ринку України. Капсули виробляються у всьому світі та постійно вдосконалюються адаптуючись до вимог споживача.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32616
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
261-269.pdf455,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.