Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32620
Название: Концептуальна модель щодо підвищення доступності лікарських засобів для пацієнтів з психічними розладами за урядовою програмою «Доступні ліки»
Авторы: Немченко, А. С.
Ляденко, А. В.
Ключевые слова: лікарські засоби;урядова програм «Доступні ліки»;антидепресанти;пацієнти з психічними розладами;концептуальна модель
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Немченко, А. С. Концептуальна модель щодо підвищення доступності лікарських засобів для пацієнтів з психічними розладами за урядовою програмою «Доступні ліки» / А. С. Немченко, А. В. Ляденко // Формування Національної лікáрської політики за умов впровадження медичного страхування: питання освіти, теорії та практики: матеріали VII Всеукр. наук. -практ. конф., м. Харків, 13-14 берез. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 313-320.
Краткий осмотр (реферат): Резюме. Аналіз споживання антидепресантів (АД) за 2020-2023 роки продемонстрував збільшення попиту та цін реалізації цієї категорії ліків, особливо на імпортовані лікарські засоби (ЛЗ). Результати проведеного комплексного анкетного опитування учасників урядової програми «Доступні ліки» (далі Програма), дозволили визначити перелік основних проблем з якими стикаються учасники під час роботи з Програмою. Розроблена концептуальна модель з підвищення доступності ЛЗ для пацієнтів з психічними розладами (ПР) з урахуванням виявлених вітчизняних проблем та міжнародного досвіду щодо реалізації державних та урядових програм.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32620
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
313-320.pdf1,24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.