Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32833
Название: Формування системи соціальної відповідальності працівників аптечних закладів
Авторы: Демченко, Н. В.
Попова, І. А.
Ключевые слова: соціальна відповідальність;фармацевтична галузь;аптечний заклад;соціальні інтереси
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Демченко, Н. В. Формування системи соціальної відповідальності працівників аптечних закладів / Н. В. Демченко, І. А. Попова // Соціальна фармація: стан, проблеми та перспективи : матеріали ІX Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 квіт. 2024 р. – Харків : НФаУ, 2024. – С. 83-90.
Краткий осмотр (реферат): У статті розкрито сутність поняття «соціальна відповідальність» та надано підходи до його визначення. Визначено особливості соціальної відповідальності фармацевтичного сектору. У роботі також проаналізовано особливості розвитку соціальної відповідальності вітчизняного фармацевтичного бізнесу, на які суттєво впливають сучасні події та військовий стан. Визначено складові соціальної відповідальності та напрямки її реалізації аптечними закладами. Підкреслено, що концепції соціальної відповідальності у професійній фармацевтичній діяльності пов’язана не тільки з дотриманням законодавчих норм, а й морально-етичними принципами працівника. На підставі теоретичного узагальнення наукової літератури обґрунтовано місце і роль соціальної відповідальності у професійній діяльності фармацевтичного працівника, здійснено концептуальний аналіз особистісного рівня соціальної відповідальності з інтегруванням у площину фармацевтичної практики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32833
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
83-90.pdf619,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.