Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32838
Название: Побудова ефективної моделі керівника-лідера фармацевтичного підприємства
Авторы: Посилкіна, О. В.
Лозінська, Т. Б.
Ключевые слова: лідер;модель ефективного керівника–лідера;лідерство;фармацевтичне підприємство;бажані риси лідера
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Посилкіна, О. В. Побудова ефективної моделі керівника-лідера фармацевтичного підприємства / О. В. Посилкіна, Т. Б. Лозінська // Соціальна фармація: стан, проблеми та перспективи : матеріали ІX Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 квіт. 2024 р. – Харків : НФаУ, 2024. – С. 122-131.
Краткий осмотр (реферат): В умовах зростання непередбачуваності середовища діяльності вітчизняних підприємств, постійних змін і соціальних трансформацій актуалізується попит на керівників-лідерів. З метою визначення бажаних рис керівника-лідера в умовах фармацевтичного виробництва було проведене опитування керівників і працівників фармацевтичного підприємства. Для класифікації бажаних характеристик керівника–лідера була використана методика Романовського О. Г. Для формування моделі ефективного керівника-лідера ФП важливо було враховувати думки як керівного персоналу, так і членів їх команд. Але проведені дослідження показали, що для різних груп персоналу важливість бажаних рис ефективного керівника – лідера ФП не співпадає. Для отримання формалізованого портрету (моделі) ефективного керівника–лідера ФП була запропонована авторська методика.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32838
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
122-131.pdf1,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.