Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32905
Назва: Розробка складу спрею протигрибкової дії
Інші назви: Development of the composition of an antifungal spray
Автори: Маркоза, Катерина
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра косметології та аромології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;буркун лікарський;материнка звичайна;ромашка аптечна;звіробій;продірявлена трава;деревій звичайний;полин гіркий;екстракт;лікарська рослинна сировина;показники якості;burkun medicinal;motherwort of common grass;chamomiles of pharmacy flowers;St. John's wort;perforated grass;yarrow of common grass;wormwood of bitter grass;extract;medicinal plant raw materials;quality indicators
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Маркоза, К. Розробка складу спрею протигрибкової дії : кваліфікаційна робота / наук. керівник Я. Марченко. - Харків, 2024. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології сучасної лікарської форми — спрею протигрибкової дії, що містить як активний компонент комплексне вилучення з кількох рослинних об'єктів. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальна частина, висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 47 сторінках.
The qualification work is devoted to the development of the composition and technology of a modern dosage form — an antifungal spray containing as an active component a complex extraction from several plant objects. The work contains an introduction, a review of the literature, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 47 pages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32905
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маркоза Катерина.pdf910,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.