Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32907| Назва: | Розробка рецептури виробництва ліпосомальних косметичних засобів |
| Інші назви: | Production recipe development liposomal cosmetics |
| Автори: | Касіян, Ірина |
| Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра косметології та аромології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;буркун лікарський;материнка звичайна;ромашка аптечна;продірявлена трава;деревій звичайний;екстракт;полин гіркий;лікарська рослинна сировина;показники якості;звіробій;medicinal burdock;wormwood bitter grass;pharmacy flower chamomile;St. John's wort;perforated grass;yarrow common grass;motherwort common grass;extract;medicinal plant raw materials;quality indicators |
| Дата публікації: | чер-2024 |
| Бібліографічний опис: | Касіян, І. Розробка рецептури виробництва ліпосомальних косметичних засобів : кваліфікаційна робота / наук. керівник Я. Марченко. - Харків, 2024. - 53 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена розробці рецептури сучасних
косметичних засобів що містить як активний компонент лікарську рослину
сировину. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальна частина,
висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 44 сторінках. The qualification work is devoted to the development of the formulation of modern cosmetic products containing medicinal plant raw materials as an active component. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 44 pages. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32907 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Касіян Ірина.pdf | 984,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.