Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32918
Title: Розробка м’якої лікарської форми на основі водно-спиртових витягань з кореневищ і коренів хріну звичайного і бутонів гвоздичного дерева
Other Titles: Development of a soft dosage form based on water-alcohol extracts from rhizomes and roots horseradish and clove buds
Authors: Химинчук, Ярослава
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Фармація;запалення ротової порожнини;контроль якості;допоміжні речовини;гель;inflammation of the oral cavity;quality control;excipients;gel
Issue Date: Jun-2024
Bibliographic description (Ukraine): Химинчук, Я. Розробка м’якої лікарської форми на основі водно-спиртових витягань з кореневищ і коренів хріну звичайного і бутонів гвоздичного дерева : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Ніколайчук. - Харків, 2024. - 52 с.
Abstract: В роботі представлені результати досліджень стосовно розробки складу та технології виготовлення гелю з використанням водного витягання з коре нів та кореневищ хріну звичайного та бутонів гвоздики для лікування паро донту. Проведено вибір допоміжних речовин для виробництва гелю, за фар макопейними методиками визначено основні показники якості розробленого складу.
The paper presents the results of research on the development of the composition and technology of gel production using aqueous extraction from the roots and rhizomes of horseradish and horseradish buds for the treatment of periodontitis. The selection of auxiliary substances for the production of the gel was carried out, the main quality indicators of the developed composition were determined according to pharmacopoeial methods.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32918
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТФП

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Химинчук Ярослава.pdf1,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.