Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32928
Назва: Розроблення технологічної інструкції для бовтушки з кліндаміцином
Інші назви: Development of technological instructions for clindamycin toppings
Автори: Кметик, Юлія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;суспензія;екстемпоральний;технологія;кліндаміцин;акне;suspension;technology;clindamycin;acne;extemporaneous
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Кметик, Ю. Розроблення технологічної інструкції для бовтушки з кліндаміцином : кваліфікаційна робота / наук. керівник К. Семченко. - Харків, 2024. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженням з розробки технологічної інструкції бовтушки на основі кліндаміцину, кислоти саліцилової, метронидазолу, метилсульфонілметану та цинку оксиду екстемпорального виробництва. Кваліфікаційна робота викладена на 50 сторінках машинописного тексту, складається зі вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел і 3х додатків. Список літератури містить 32 джерела. Робота ілюстрована 10ма рисунками та 8ма таблицями.
Qualification work is devoted to the research on the development of technological instructions for a spray based on clindamycin, salicylic acid, metronidazole, methylsulfonylmethane and zinc oxide of extemporaneous production. The qualification work is set out on 50 pages of typewritten text, consists of an introduction, three chapters, general conclusions, a list of references and 3 appendixes. The bibliography contains 32 sources. The work is illustrated with 10 figures and 8 tables.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32928
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кметик Юлія.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.