Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32930
Назва: Прогнозування взаємодії нейротропних препаратів з вузьким терапевтичним індексом з продуктами харчування
Інші назви: Prediction of the interaction of neurotropic drugs with a narrow therapeutic index with food products
Автори: Кругліков, Вадим
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;лікарсько-харчова взаємодія;низький терапевтичний індекс;нейротропні препарати;drug-food interaction;neurotropic drugs;low therapeutic index
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Кругліков, В. Прогнозування взаємодії нейротропних препаратів з вузьким терапевтичним індексом з продуктами харчування : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Головченко. - Харків, 2024. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі представлені результати аналізу наукових літературних джерел, узагальнені сучасні наукові дані та виділені важливі аспекти взаємодії нейротропних лікарських засобів з низьким терапевтичним індексом з компонентами продуктів харчування та напоями. Розроблені рекомендації щодо запобігання можливих взаємодій для забезпечення раціональної та безпечної терапії. Розуміння можливих взаємодій між медикаментами та продуктами харчування на рівні клінічних досліджень допоможе підсилити ефективність терапії, знизити ймовірність побічних ефектів та сприятиме покращенню взаєморозуміння між лікарем та пацієнтом. Загальний обсяг роботи 54 сторінки.Робота містить рисунків –6, джерел літератури – 65.
The qualification work presents the results of the analysis of scientific literature, summarizes current scientific data and highlights important aspects of the interaction of neurotropic drugs with a low therapeutic index with food and beverage components. Recommendations for the prevention of possible interactions to ensure rational and safe therapy have been developed. Understanding the possible interactions between medicines and food at the level of clinical trials will help to increase the effectiveness of therapy, reduce the likelihood of side effects and improve understanding between doctor and patient. The total volume of the work is 54 pages. The work contains 6 pictures, 65 references.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32930
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хiмiї

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кругліков Вадим.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.