Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32950
Title: Дослідження сучасних підходів до формування джерел фармацевтичної інформації
Other Titles: Research of modern approaches to the formation of sources of pharmaceutical information
Authors: Ляхович, Ангеліна
Keywords: кафедра соціальної фармації;кваліфікаційна робота;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Фармація;інформація;фармацевтична інформація;джерела фармацевтичної інформації;information;pharmaceutical information;sources of pharmaceutical information
Issue Date: Jun-2024
Bibliographic description (Ukraine): Ляхович, А. Дослідження сучасних підходів до формування джерел фармацевтичної інформації : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Овакімян. – Харків, 2024. – 57 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі проведено дослідження сучасних підходів до формування джерел фармацевтичної інформації. Кваліфікаційна робота викладена на 54 сторінках друкованого тексту і складається зі вступу, огляду літератури, трьох розділів з результатами експериментальних досліджень, списку використаних інформаційних джерел. Робота ілюстрована 2 таблицями і 16 рисунками. Бібліографія включає 34 інформаційних джерела, у тому числі 4 іноземних видання.
Іn the qualification work, a study of modern approaches to the formation of pharmaceutical information sources was carried out. The qualification work is presented on 54 pages of printed text and consists of an introduction, a literature review, three chapters with the results of experimental studies, and a list of references. The work is illustrated with 2 tables and 16 figures. The bibliography includes 34 information sources, including 4 foreign publications.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32950
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальної фармації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ляхович Ангеліна.pdf1,86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.