Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32960
Title: Розробка складу та технології гелю для лікування герпес вірусної інфекції
Other Titles: Development of the composition and technology of the gel for the treatment of herpes virus infection
Authors: Сало, Валерія
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра косметології та аромології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технологія парфумерно-косметичних засобів;солодушка;гель;м’яка лікарська форма;екстракт;лікарська рослинна сировина;противірусна дія;показники якості;licorice;gel;soft dosage form;extract;medicinal plant material;antiviral action;quality indicators
Issue Date: Jun-2024
Bibliographic description (Ukraine): Сало, В. Розробка складу та технології гелю для лікування герпес вірусної інфекції : кваліфікаційна робота / наук. керівник Я. Марченко. – Харків, 2024. – 53 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології гелю для лікування герпервірусної інфекції що містить як активний компонент рослинний об'єкт. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальна частина, висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 45 сторінках. Робота ілюстрована 5 таблицями, 11 рисунками та 1 схемою. Список літератури містить 35 джерела літератури.
The qualification work is devoted to the development of the composition and technology of a gel for the treatment of herpes virus infection, which contains a plant object as an active component. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 45 pages. The work is illustrated with 5 tables, 11 figures and 1 diagram. The bibliography contains 35 sources of literature.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32960
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри косметології та аромології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сало Валерія.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.