Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32993
Назва: | Обґрунтування складу та удосконалення технології екстемпорального гелю з анестезином |
Інші назви: | Justification of the composition and improvement of the technology of extemporaneous gel with anesthesin |
Автори: | Лаврик, Катерина |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;гель;анестезином;екстемпоральні ліки;технологія;анестетики;gel;anesthesin;extemporaneous drugs;technology;anesthetics |
Дата публікації: | чер-2024 |
Бібліографічний опис: | Лаврик, К. Обґрунтування складу та удосконалення технології екстемпорального гелю з анестезином : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Ковальов. – Харків, 2024. – 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню складу та удосконаленню технології екстемпорального гелю з анестезином. Робота викладена на 40 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, 3-х розділів, загальних висновків, списку використаних джерел, додатків. Перелік використаних джерел містить 35 джерел літератури (17 - іноземних, 18 - українських). Робота включає 3 таблиці, 15 рисунків. Qualification work is devoted to the substantiation of the of the composition and improvement of the technology of extemporaneous gel with anesthesin. The work is presented on 40 pages of printed text, consists of an introduction, 3 chapters, general conclusions, a list of sources used, appendices. The list of used sources contains 35 items, including 18 on Ukrainian and 17 foreign. The work is illustrated with 3 tables and 15 figures. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32993 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лаврик Катерина.pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.