Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3303
Назва: Вивчення компонентного складу ефірної олії бульб жоржини німфейної
Інші назви: Изучение компонентного состава эфирного масла клубней георгины нимфейной
A study of the components composition of essential oil in tubers dahlia nymphaeaceae
Автори: Гонтова, Т. М.
Ільінська, Н. І.
Гонтовая, Т. Н.
Ильинская, Н. И.
Gontova, T. M.
Ilyinska, N. I.
Теми: жоржина німфейна;ефірна олія;бульби;георгина нимфейная;клубни;эфирное масло;Dahlia Nymphaeaceae;tubers;essential oil
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Гонтова, Т. М. Вивчення компонентного складу ефірної олії бульб жоржини німфейної / Т. М. Гонтова, Н. І. Ільінська // Український біофармацевтичний журнал . - 2013. - № 3 . - С. 49-51.
Короткий огляд (реферат): Методом хромато-мас-спектрометрії визначено компонентний склад ефірної олії бульб жоржини німфейної. Виявлено 24 сполуки, з них ідентифіковано 17, серед яких у більшій кількості містилися поліацетилени, альдегіди та ненасичені спирти.
Методом хромато-масс-спектрометрии определен компонентный состав эфирного масла клубней георгины нимфейной. Выявлено 24 соединения, из них идентифицировано 17, среди которых в большем количестве содержались полиацетилены, альдегиды и нена- сыщенные спирты.
Using method of Chromatography-mass spectrometry identified the components composition of essential oil in tubers Dahlia Nymphaeaceae. 24 compounds were found, 17 were identified, among which in a greater amount contained polyacetal, aldehydes and unsaturated alcohols.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3303
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри ботанiки
Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из UBFG_3_2013 1 49-51.pdf141,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.