Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3303
Назва: | Вивчення компонентного складу ефірної олії бульб жоржини німфейної |
Інші назви: | Изучение компонентного состава эфирного масла клубней георгины нимфейной A study of the components composition of essential oil in tubers dahlia nymphaeaceae |
Автори: | Гонтова, Т. М. Ільінська, Н. І. Гонтовая, Т. Н. Ильинская, Н. И. Gontova, T. M. Ilyinska, N. I. |
Теми: | жоржина німфейна;ефірна олія;бульби;георгина нимфейная;клубни;эфирное масло;Dahlia Nymphaeaceae;tubers;essential oil |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Гонтова, Т. М. Вивчення компонентного складу ефірної олії бульб жоржини німфейної / Т. М. Гонтова, Н. І. Ільінська // Український біофармацевтичний журнал . - 2013. - № 3 . - С. 49-51. |
Короткий огляд (реферат): | Методом хромато-мас-спектрометрії визначено компонентний склад ефірної олії бульб жоржини німфейної. Виявлено 24 сполуки, з них ідентифіковано 17, серед яких у більшій кількості містилися поліацетилени, альдегіди та ненасичені спирти. Методом хромато-масс-спектрометрии определен компонентный состав эфирного масла клубней георгины нимфейной. Выявлено 24 соединения, из них идентифицировано 17, среди которых в большем количестве содержались полиацетилены, альдегиды и нена- сыщенные спирты. Using method of Chromatography-mass spectrometry identified the components composition of essential oil in tubers Dahlia Nymphaeaceae. 24 compounds were found, 17 were identified, among which in a greater amount contained polyacetal, aldehydes and unsaturated alcohols. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3303 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из UBFG_3_2013 1 49-51.pdf | 141,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.