Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33097
Title: Исследования по созданию экстемпоральной микстуры для лечения диспептических расстройств
Other Titles: Research on the creation of an extemporaneous mixture for the treatment of dyspeptic disorders
Дослідження зі створення екстемпоральної мікстури для лікування диспептичних розладів
Authors: Гуига, Таха
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;факультет по подготовке иностранных граждан;образовательная программа Фармация;экстемпоральная микстура;диспептические расстройства;полынь горькая;extemporaneous mixture;dyspeptic disorders;wormwood
Issue Date: Jun-2024
Bibliographic description (Ukraine): Гуига Таха. Исследования по созданию экстемпоральной микстуры для лечения диспептических расстройств : квалиф. работа / науч. руководитель С. Зуйкина. - Харьков, 2024. - 54 с.
Abstract: В квалификационной работе доказана актуальность разработки экстемпоральной микстуры для лечения диспептических расстройств. На основании результатов органолептических, физико-химических исследований выбран корригент и обоснован состав препарата на основе настоя полыни горькой травы. Работа изложена на 45 страницах, содержит 8 таблиц, 4 рисунка, 42 источника литературы и 1 приложение.
In the qualification work the relevance of the development of an extemporaneous mixture for the treatment of dyspeptic disorders was proven. Based on the results of organoleptic, physico-chemical studies, the corrigent was chosen and the composition of the drug based on the infusion of bitter herb wormwood was substantiated. The work is presented on 45 pages, contains 8 tables, 4 figures, 43 references and 1 appendiх.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33097
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гуіга Таха.pdf2,02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.