Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33109
Назва: Фармакотехнологические исследования экстракта сухого копеечника
Інші назви: Фармакотехнологічні дослідження екстракта сухого солодушки
Pharmacotechnological studies of dry malt extract
Автори: Ель Мух, Фарах
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;факультет по подготовке иностранных граждан;образовательная программа Фармация;экстракт сухой;лрс;трава травы копеечника альпийского;dry extract;alpine kopek herb herb;medicinal plant
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Ель Мух Фарах. Фармакотехнологические исследования экстракта сухого копеечника : квалиф. работа / науч. руководитель М. Марченко. - Харьков, 2024. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Квалификационная работа посвящена фармакотехнологическому исследованию экстракта сухого травы копеечника альпийсого, обоснованию нормированных показателей качества экстракта сухого, определения условий и срока его хранения. Работа содержит: введение, обзор литературы, экспериментальная часть, общие выводы, список использованной литературы, приложения, изложенные на 44 страницах, включает 3 таблицы, 5 рисунков, 51 источник литературы.
The qualifying work is devoted to the pharmacotechnological study of the dry herb extract of alpine kopeks, the substantiation of the standardized quality indicators of the dry extract, the determination of the conditions and period of its storage. The work contains: introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of references, applications presented on 44 pages, includes 3 tables, 5 figures, 51 literature sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33109
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕЛЬ МУХ Фарах.pdf821,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.