Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33159
Назва: Розробка складу та технології лікарського препарату антимікробної дії
Інші назви: Development of the composition and technology of an antimicrobial drug
Автори: Басков, Владислав
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Технологія фармацевтичних препаратів;гель;допоміжні речовини;раневі процеси;антимікробні препарати;gel;excipients;antimicrobial drugs;wound processes
Дата публікації: лют-2024
Бібліографічний опис: Басков, В. Розробка складу та технології лікарського препарату антимікробної дії : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Манський. - Харків, 2024. - 66 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена актуальному питанню розробки ЛП антимікробної дії на основі похідних нітрофурану. Розроблено склад та технологію гелю антимікробної дії; за ДФУ визначено показники якості гелю. Робота складається зі змісту, вступу, трьох розділів, висновків. Загальний обсяг роботи – 66 сторінок, 7 таблиць, 3 рисунки, 33 найменування літератури.
The qualification work is devoted to the topical issue of developing antimicrobial drugs based on nitrofuran derivatives. The composition and technology of the antimicrobial gel were developed; the quality indicators of the gel were determined according to the SPS. The work consists of a table of contents, introduction, three chapters, and conclusions. The total volume of the work is 66 pages, 7 tables, 3 figures, 33 references.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33159
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
БАСКОВ.pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.