Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33166
Title: | Розробка складу та технології лікарського препарату протизапальної дії |
Other Titles: | Development of the composition and technology of medicinal products an anti-inflammatory drug |
Authors: | Дубинський, Максим |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Технологія фармацевтичних препаратів;гель;допоміжні речовини;мелоксикам;аденозін;імуномодулятор;подагра;gel;excipients;meloxicam;adenosine;immunomodulator;gout |
Issue Date: | Feb-2024 |
Bibliographic description (Ukraine): | Дубинський, М. Розробка складу та технології лікарського препарату протизапальної дії : кваліфікаційна робота / наук. керівник Є. Сердюк. - Харків, 2024. - 59 с. |
Abstract: | В роботі проведено аналіз фармацевтичного ринку протизапальних
препаратів; розроблено склад та технологію препарату протизапальної дії для
симптоматичного лікування подагри у формі гелю; за ДФУ визначено
показники якості гелю.
Робота складається зі змісту, вступу, трьох розділів, висновків. Загальний
обсяг роботи – 59 сторінок, 5 таблиць, 7 рисунків, 30 найменувань літератури. The paper analyzes the pharmaceutical market of anti-inflammatory drugs; develops the composition and technology of an anti-inflammatory drug for the symptomatic treatment of gout in the form of a gel; determines the quality indicators of the gel according to the GFS. The work consists of the table of contents, introduction, three chapters, and conclusions. The total volume of the work is 59 pages, 5 tables, 7 figures, 30 references. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33166 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дубинський.pdf | 1,77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.