Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33317
Назва: Технічне переоснащення виробництва пива «Бердичівське Кармеліт»
Інші назви: Technical re-equipment of beer production "Berdychivske Carmelite"
Автори: Жидкова, Ірина
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Біотехнологія;пивоваріння;Бердичівський пивоварний завод;дріжджі;бродіння;Saccharomyces cerevisiae;brewing;yeast;fermentation;Saccharomyces cerevisiae;Berdychiv Brewery
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Жидкова, І. Технічне переоснащення виробництва пива «Бердичівське Кармеліт» : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2024. - 77 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена вивченню технологічних аспектів виробництва пива «Бердичівський Кармеліт», розгляду виробництва - від підготовки сировини до ферментації та розливу та технічному удосконаленню виробництва. У роботі запропоновано у ферментаційному цеху встановити сучасні циліндро-конічні танки, які є повністю автоматизовані, зручні у використанні та при санітарній обробці, що дозволяє здійснювати контрольований процес і одержувати продукцію високої якості; проведено необхідні техніко-економічні розрахунки запропонованих заходів. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, 4 розділів, графічних матеріалів, висновку, списку використаної літератури із 38 найменувань та додатків. Загальний обсяг роботи - 71 сторінок, 4 рисунки, 17 таблиць, 2 креслень формату А1.
The qualification work is dedicated to the study of the technological aspects of the production of beer "Berdychivskyi Karmelit", the consideration of production - from the preparation of raw materials to fermentation and bottling, and the technical improvement of production. In the work, it is proposed to install modern cylindrical-conical tanks for the fermentation, which are fully automated, convenient to use and during sanitary processing, which allows to carry out a controlled process and obtain high-quality products; the necessary technical and economic calculations of the proposed measures were carried out. The qualification work consists of an introduction, 4 chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 38 titles and appendices. The total volume of work – 71 pages, 4 figures, 17 tables, 2 drawings in A1 format.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33317
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота ЖИДКОВА Ірина.pdf997,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.