Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33318
Назва: Удосконалення виробництва кефіру 2,3 % з комбінованим наповнювачем
Інші назви: Improvement of kefir production 2.3% of combined filler
Автори: Морозов, Олександр
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Біотехнологія;кефір;кисломолочне бродіння;закваска;сквашування;резервуар;натуральний наповнювач;kefir;lactic fermentation;starter cultures;fermentation;tank;natural filler
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Морозов, О. Удосконалення виробництва кефіру 2,3 % з комбінованим наповнювачем : кваліф. робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2024. - 83 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва кефіру 2,3 % з комбінованим наповнювачем, запропоновано використання закваски прямого внесення, наповнення кефіром пляшок більшого об’єму, заміну застарілих резервуарів меншого об’єму на резервуар для сквашування сучасної конструкції, більшого об’єму, що в комплексі дозволить збільшити розмір серії, підвищити рівень автоматизації, зменшити втрати робочого часу та отримувати продукт кращої якості в зручній упаковці, збільшить конкурентоспроможність готового продукту та рентабельність виробництва. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновку, списку використаної літератури із 28 найменувань та додатків. Загальний обсяг роботи - 76 сторінок, 8 рисунків, 17 таблиць, 2 креслень формату А1.
In the qualification work devoted to the improvement of the production of kefir 2.3% with a combined filler, it is proposed to use starter cultures directly applied, to fill bottles with kefir of a larger volume, to replace outdated tanks of a smaller volume with a tank for fermentation of a modern design, of a larger volume, which in the complex will allow to increase the size of the series, increase the level of automation, reduce the loss of working time and obtain a product of better quality in a convenient package, increase the competitiveness of the finished product and the profitability of production. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 28 items and appendices. The total volume of work is 76 pages, 8 figures, 17 tables, 2 A1 format drawings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33318
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота МОРОЗОВ Олександр (1).pdf3,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.