Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33359
Title: Розробка складу і технології дієтичної добавки комбінованої дії
Other Titles: Development of the composition and technology of dietary supplements combined action
Authors: Третяк, Альбіна
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра технологій фармацевтичних препаратів;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Технології фармацевтичних препаратів;спрей;допоміжні речовини;сухий екстракт;женьшень;spray;excipients;ginseng;dry extract
Issue Date: Jun-2024
Bibliographic description (Ukraine): Третяк, А. Розробка складу і технології дієтичної добавки комбінованої дії : кваліф. робота / наук. керівник О. Манський. - Харків, 2024. - 45 с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі на підставі огляду літератури обґрунтовано актуальність теми, проведено аналіз дієтичних добавок тонізуючої дії на фармацевтичному ринку України. Розроблено склад і технологію спрею тонізуючої і імуномодулюючої дії. За вимогами ДФУ проведено контроль якості спрею. Робота складається зі змісту, вступу, трьох розділів, висновків. Загальний обсяг роботи – 45 сторінок, 13 таблиць, 4 рисунка, 33 найменування літератури.
In the qualification work, based on a literature review, the relevance of the topic is substantiated, and an analysis of dietary supplements with tonic effect in the pharmaceutical market of Ukraine is carried out. The composition and technology of a spray with tonic and immunomodulatory effects were developed. The quality control of the spray was carried out in accordance with the requirements of the State Fiscal Service of Ukraine. The work consists of the table of contents, introduction, three chapters, conclusions. The total volume of the work is 45 pages, 13 tables, 4 figures, 33 references.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33359
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Третяк Альбіна.pdf1,31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.