Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33688
Назва: Барвники: історія, класифікація, використання у харчовій і фармацевтичній галузях
Автори: Гудименко, Д. С.
Андреєва, Т. М.
Билов, І. Є.
Шпичак, Т. В.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Барвники: історія, класифікація, використання у харчовій і фармацевтичній галузях / Д. С. Гудименко [та ін.] // Youth Pharmacy Science : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 6-7 груд. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – C. 12-14.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33688
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10-12.pdf182,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.