Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33691
Назва: Використання органічних речовин як антиоксидантів і консервантів у харчових продуктах
Автори: Підмогильна, Ю. П.
Шпичак, Т. В.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Підмогильна, Ю. П. Використання органічних речовин як антиоксидантів і консервантів у харчових продуктах / Ю. П. Підмогильна, Т. В. Шпичак // Youth Pharmacy Science : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 6-7 груд. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – C. 19-20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33691
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19-20.pdf126,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.