Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33797| Назва: | Удосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотою |
| Автори: | Набока, А. П. Хохленкова, Н. В. |
| Дата публікації: | 2023 |
| Бібліографічний опис: | Набока, А. П. Удосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотою / А. П. Набока, Н. В. Хохленкова // Youth Pharmacy Science : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 6-7 груд. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – C. 168-169. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33797 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 168-169.pdf | 119,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.