Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33797
Назва: Удосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотою
Автори: Набока, А. П.
Хохленкова, Н. В.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Набока, А. П. Удосконалення складу сиропу з глутаміновою кислотою / А. П. Набока, Н. В. Хохленкова // Youth Pharmacy Science : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 6-7 груд. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – C. 168-169.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33797
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168-169.pdf119,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.