Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34216| Title: | Розробка складу косметичного засобу для очищення шкіри |
| Other Titles: | Development of the composition of a cosmetic product for skin cleansing |
| Authors: | Ракова, А. П. |
| Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;екстракти;крем для гоління;м’яка лікарська форма;лікарська рослинна сировина;показники якості;extracts;shaving cream;soft dosage form;medicinal plant raw materials;quality indicators;КР-2025 |
| Issue Date: | Feb-2025 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ракова, А. П. Розробка складу косметичного засобу для очищення шкіри : кваліфікаційна робота / наук. керівник Л. Петровська. - Харків, 2025. - 65 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена впровадженню сучасного підходу в
розробці складу косметичного продукту для очищення шкіри. Робота містить
вступ, огляд літератури, експериментальна частина, висновки, перелік
використаних джерел, додатки, викладена на 54 сторінках. Робота ілюстрована
10 таблицями, 4 рисунками. Список літератури містить 31 джерела літератури. The qualification work is devoted to the implementation of a modern approach in the development of the composition of a cosmetic product for shaving. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 56 pages. The work is illustrated with 10 tables, 4 figures. The list of references contains 31 sources of literature. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34216 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Кваліфікаційна робота_Анастасія РАКОВА .pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.