Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34289
Назва: Дослідження з розробки емульгелю антимікробної дії
Інші назви: Research on the development of an antimicrobial emulgel
Автори: Бондаренко, Г. С.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Фармація;емульгель;антимікробна активність;гвоздики;олія чайного дерева;екстракт солодки;emulgel;antimicrobial pastime;clove;tea tree oil;licorice extract;КР-2025
Дата публікації: лют-2025
Бібліографічний опис: Бондаренко, Г. С. Дослідження з розробки емульгелю антимікробної дії : кваліфікаційна робота / наук. керівник І. Ковалевська. - Харків, 2025. - 60 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробці емульгелю з антимікробною дією для лікування шкірних інфекцій. Представлено 3 розділи на 54 сторінках, що включають 28 таблиць та 33 джерел літератури. Досліджено фізико-хімічні властивості, антимікробну активність та біосумісність препарату. Показано його стабільність та терапевтичну ефективність. Розроблено оптимальну формулу й технологію виготовлення.
The grasp's thesis makes a speciality of developing an antimicrobial emulgel for treating pores and skin infections. It includes three chapters over 54 pages with 28 tables and 33 literature assets. The observe explores the physical-chemical properties, antimicrobial hobby, and biocompatibility of the system. Stability and therapeutic efficacy were demonstrated. An most effective formulation and production generation had been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34289
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
БОНДАРЕНКО Гліб 11.02.2025.pdf684,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.