Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34368
Назва: Раціональне поєднання продуктів харчування та лікарських засобів, які використовуються в геріатричній практиці
Автори: Ставицька, Н. В.
Головченко, О. С.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Ставицька, Н. В. Раціональне поєднання продуктів харчування та лікарських засобів, які використовуються в геріатричній практиці / Н. В. Ставицька, О. С. Головченко // Актуальні питання створення нових лікарських засобів: матеріали XXX міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та студентів, м. Харків, 17-19 квіт. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 95-96.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34368
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Конф молодих вчених 04.2024.pdf942,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.