Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34409
Title: Особливості впливу харчових продуктів та їх компонентів на фармакологічну активність ліків
Other Titles: Peculiarities of the influence of food products and their components on the pharmacological activity of drugs
Authors: Шишко, К. В.
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра клінічної фармакологiї та клінічної фармації;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Фармація;взаємодія;профілактика;лікарські засоби;фармакологічна дія;побічний ефект;interaction;prevention;drugs;pharmacological effect;side effect;КР-2025
Issue Date: Feb-2025
Bibliographic description (Ukraine): Шишко, К. В. Особливості впливу харчових продуктів та їх компонентів на фармакологічну активність ліків : кваліфікаційна робота / наук. керівник А. Матвійчук. - Харків, 2025. - 47 с.
Abstract: Робота присвячена дослідженню впливу їжі на фармакологічну дію ліків та аналізу обізнаності фармацевтів щодо зазначених аспектів. Робота складається зі вступу, основної частини (огляд літератури, методи дослідження, власні дослідження та їх обговорення), висновків, списку використаних джерел та містить 43 сторінки, 7 таблиць, 12 рисунків, 30 джерел літератури.
The work is devoted to the study of the influence of food on the pharmacological activity of drugs and the analysis of pharmacists' awareness of these aspects. The work consists of an introduction, the main part (literature review, research methods, own research and their discussion), conclusions, a list of used
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34409
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакологiї та клінічної фармації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ШИШКО Каріна 12.02.2025.pdf604,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools