Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34418
Назва: Впровадження автоматизованих систем з метою оптимізації якості лабораторних досліджень
Інші назви: Implementation of automated systems to optimise the quality of laboratory tests
Автори: Чикал, І. О.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра клінічної лабораторної діагностики, мікробіології та біологічної хімії;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Лабораторна діагностика;лабораторна інформаційна система;стандартизація лабораторних процесів;час обробки зразків;автоматизовані аналітичні системи;системи управління якістю;laboratory information system;standardization of laboratory processes;sample processing time;automated analytical systems;quality management systems;КР-2025
Дата публікації: лют-2025
Бібліографічний опис: Чикал, І. О. Впровадження автоматизованих систем з метою оптимізації якості лабораторних досліджень : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Філімонова. - Харків, 2025. - 90 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню проблеми автоматизації лабораторних процесів у забезпеченні стандартів якості лабораторних досліджень. Робота викладена на 74 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, 3 розділів, висновків, списку використаних джерел (60 найменувань) та додатків. Робота ілюстрована 11 рисунками, 5 таблицями та 4 формулами.
The qualification work is devoted to the study of the problem of automation of laboratory processes in ensuring the quality standards of laboratory research. The work is presented on 74 pages of printed text, consists of an introduction, 3 sections, conclusions, a list of sources used (60 titles) and appendices. The work is illustrated with 11 figures, 5 tables and 4 formulas.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34418
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри клінічної лабораторної дiагностики, мікробіології та біологічної хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.