Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34426
Назва: Обґрунтування вибору допоміжних речовин при розробці перорального гелю з сухим екстрактом полину
Інші назви: Rationale for the choice of excipients in the development of an oral gel with dry wormwood extract
Автори: Васильєва, Д. С.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;рослинна сировина;екстракт полину;гель;в’язкість;plant material;wormwood extract;gel;viscosity;КР-2025
Дата публікації: лют-2025
Бібліографічний опис: Васильєва, Д. С. Обґрунтування вибору допоміжних речовин при розробці перорального гелю з сухим екстрактом полину : кваліфікаційна робота / наук. керівник Г. Сліпченко. - Харків, 2025. - 45 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню асортименту пероральних гелів та вибору допоміжних речовин для створення нового гелю на основі полину екстракту сухого з гепатопротекторною та жовчогінною дією. Обґрунтовано вибір гелеутворювача та вивчено структурно-механічні властивості гелю. Склад компонентів перорального гелю визначено експериментально. Загальний зміст роботи викладено на 40 сторінках і містить 13 таблиць та 7 рисунків.
The qualification work is devoted to the study of the range of oral gels and the choice of excipients for the creation of a new gel based on wormwood extract with hepatoprotective and choleretic effects. The choice of a gelator was substantiated and the structural and mechanical properties of the gel were studied. The composition of the components of the oral gel was determined experimentally. The general content of the work is presented on 40 pages and contains 13 tables and 7 figures.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34426
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.