Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34427| Title: | Фітохімічне дослідження кори коричників |
| Other Titles: | Phytochemical study of cinna-mon bark |
| Authors: | Верховод, Д. Р. |
| Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії та нутриціології;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;коричник справжній;коричник китайський;кора;cinnamomum zeylanicum;cinnamomum cassia;біологічно активні речовини;True cinnamon;Chinese cinnamon;bark;biologically active substances;КР-2025 |
| Issue Date: | Feb-2025 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Верховод, Д. Р. Фітохімічне дослідження кори коричників : кваліфікаційна робота / наук. керівник М. Комісаренко. - Харків, 2025. - 63 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню якісного та кількісного
складу біологічно активних речовин у сировині коричника справжнього
(цейлонського) (Cinnamomum zeylanicum Nees) і коричника китайського
(Cinnamomum cassia (L.) C.Presl). Робота викладена на 53 сторінках,
складається зі вступу, огляду літератури та експериментальної частини,
висновків, містить 11 таблиць, 12 рисунків, 84 джерел літератури та додатків. The qualification work is dedicated to the study of the qualitative and quantitative composition of biologically active substances in the raw materials of true cinnamon (Ceylon cinnamon) (Cinnamomum zeylanicum Nees) and Chinese cinnamon (Cinnamomum cassia (L.) C.Presl). The work is setout on 53 pages, including an introduction, a literature review, an experimental section, conclusions, 11 tables, 12 figures, 84 references, and appendices. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34427 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Верховод Дар_я_ФІТОХІМІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ КОРИ КОРИЧНИКІВ.pdf | 1,29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.