Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34454
Назва: | Підбір допоміжних речовин у складі сиропу з біластином |
Інші назви: | Selection of excipients in bilastin syrup |
Автори: | Солодкова, П. І. |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;біластин;сироп;антигістамінний;в’язкість;допоміжні речовини;bilastine;syrup;antihistamine;viscosity;excipients;КР-2025 |
Дата публікації: | лют-2025 |
Бібліографічний опис: | Солодкова, П. І. Підбір допоміжних речовин у складі сиропу з біластином : кваліфікаційна робота / наук. керівник Г. Сліпченко. - Харків, 2025. - 45 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню асортименту
препаратів антигістамінної дії та актуальності створення сиропу з
біластином.
Загальний зміст роботи викладено на 40 сторінках і містить 11 таблиць
та 6 рисунків.
Обґрунтовано вибір основи для сиропу та експериментальним шляхом
обрано допоміжні речовини. Складено технологічну схему та зазначено
контрольні параметри на отриманий сироп. The qualification work is devoted to the study of the range of antihistamine drugs and the relevance of creating a syrup with bilastine. The general content of the work is set out on 40 pages and contains 11 tables and 6 figures. The choice of the base for the syrup is substantiated and the excipients are selected experimentally. The technological scheme is drawn up and the control parameters for the resulting syrup are indicated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34454 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Солодкова Поліна_ПІДБІР ДОПОМІЖНИХ РЕЧОВИН У СКЛАДІ СИРОПУ З БІЛАСТИНОМ.pdf | 1,58 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.