Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34498
Назва: | Розробка складу крему на емульсійній основі для застосування в косметологічній практиці |
Інші назви: | Development of the composition of an emulsion-based cream for use in cosmetology practice |
Автори: | Завада, А. О. |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Технології фармацевтичних препаратів;крем;папаїн;м’яка лікарська форма;допоміжні речовини;технологія;реологія;рН;cream;papain;soft dosage form;excipients;technology;rheology;КР-2025 |
Дата публікації: | лют-2025 |
Бібліографічний опис: | Завада, А. О. Розробка складу крему на емульсійній основі для застосування в косметологічній практиці : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Кухтенко. - Харків, 2025. - 52 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота містить комплекс досліджень, які направлені на
підбір оптимальної кремової емульсійної основи для лікарського засобу із
вмістом папаїну. В роботі проаналізовано питання застосування рослинних
компонентів в косметичній практиці, досліджено кремову основу за
допомогою реологічних та мікроскопічних досліджень. Визначено вплив
буферного розчину на рН розробленого крема. На підставі проведеного
підбору складу запропонована технологічна схема виробництва крема
Робота складається зі вступу, 3 розділів, висновків, списку використаних
джерел. Після кожного розділу наведено висновки. В роботі 5 таблиць, 8
рисунків і складається із 42 сторінок. Список використаних джерел містить 32
посилання на літературу. The thesis contains a set of studies aimed at selecting the optimal cream emulsion base for a medicinal product containing papain. The work analyzes the issue of using plant components in cosmetic practice, investigates the cream base using rheological and microscopic studies. The effect of the buffer solution on the pH of the developed cream is determined. Based on the selection of the composition, a technological scheme for the production of the cream is proposed. The work consists of an introduction, 3 sections, conclusions, a list of sources used. After each section, conclusions are given. The work contains 5 tables, 8 figures and consists of 42 pages. The list of sources used contains 32 references to the literature. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34498 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Завада Аліна РОЗРОБКА СКЛАДУ КРЕМА НА ЕМУЛЬСІЙНІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ В КОСМЕТОЛОГІЧНІЙ ПРАКТИЦІ.pdf | 1,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.